söndag 30 augusti 2009

Årets första "riktiga" MTB tur!
Samlingen vid verktygsboden blev idag 5 hugade som trotsade höstvädret varav 4 på MTB.
Pelle hade inte MTB:n iordning så han körde racer på en egen tur som gick åt Fristadshållet!
Vi andra fick oss en lite skitigare runda till stora delar på Västgötaleden österut, innan vi körde stigar och småvägar runt Dalsjöfors & Målsryd på hemvägen. Det blev 2,5h och ett bra pass på MTB innan nästa helgs evenemang Bockstensturen går av stapeln med sina10 respektingivande mil!


På bifogad bild är framförallt Niklas cykel, med de av grannpojken stulna??? skärmarna anmärkningsvärt ;-)


Försökte också fånga Christian på en bild men som vanligt så är det svårt att hänga med, även med kameran!!
/Örten

4 kommentarer:

 1. Vilken kanon tur det blev - gissar att örten är lite avundsjuk på mina skärmar då det kom lite regnskurar under turen
  //Niclas

  SvaraRadera
 2. Mycket regn krävs det för att man skall bli avundsjuk på skärmar... men svensgärdeborna har alltid legat steget före när det gäller mode.

  Mycket trivsamt var det att komma hem till ett låst hus med en familj på marknad i rångedala! Dyngsur frusen och med punka var det bara att dra på sig en fuktig t-shirt som hängde på trappräcket. Som tur var hade vi köpte en ikea hylla så vi hade även ett gott stycke wellpapp att linda in sig i.

  Maria kom efter en stund glatt hem med nyckeln efter att i rångedala precis ha parkerat bilen och lastat ur barnvagnar etc. och gått 10meter... eller var hon inte glad, hur var det nu???
  /il grillo

  SvaraRadera
 3. Hade du inte haft punka kunde du ju cyklat några timmar till!!!!!!


  /Örten

  SvaraRadera
 4. Låter som att MTBarna hade det gott i skogen. Själv körde jag som sagt över Fristad över till Varnum o Nitta. Tänkte därefter vända hemåt men valde att köra 40an vidare till Äsperedsavfarten och sen vidare hem över Dalsjöfors. Blev en 55 km till slut. Vädret var ju kanonfint första timmen innan första skuren kom, men vad betyder lite blöta för en Cykloid...premiärkörde med benvärmare o keps idag. Kepsen passade riktigt bra i den här väderleken under hjälmen. Pelle

  SvaraRadera