tisdag 1 december 2009

Adventscykling runt Borås


Söndagsturen blev en höjdare med det för årstiden mycket sällsynta läget...sol o vindstilla. Giant, Pelle o Rookie-Börje dela på grusvägarna runt stan. Började i skogen ner mot Ymer och kom så småningom över till Almenäs. Upp till Hestra och ner mot Lundaskog. Sen under 40an mot Pikesjön , förbi hästarna och upp för den goa backen bakom Gässlösa. Sen var vi nöjda och stack hem för en kopp kaffe. Rookie-Börje påstod sig efteråt ha fått nån typ av aha-upplevelse, speciellt när det lutade uppåt på turen! Den killen slutar aldrig att överraska....speciellt på VR!


Ni som inte var med, njut av den vacka bilden, och misströsta ej, det kommer fler tillfällen ute på vägarna. t ex "Lucia"-turen är på annalkande med glögg o lussebullar :-)
Pelle

5 kommentarer:

 1. Hoppas på att göra comeback på söndag efter en alldeles för lång ofrivillig vila. Kanske kan det bli en aha-upplevelse för mig med...

  /Örten

  SvaraRadera
 2. KUL att vi får sällskap med en SUB 9 cyklist på söndag
  //Giant

  SvaraRadera
 3. Hej, lite info
  Jag såg ngn med ofrivillig vila cykla redan på lördagen, kul!
  Vad Pelle menar är att på söndagar tänker jag se till att ingen är sist i klungan, den platsen bevakar jag stenhårt, speciellt när det går uppför och då med åhå upplevelse.
  Ser verkligen fram emot kommande varm glögg.
  //Rockhopper

  SvaraRadera
 4. Rockhopper, jag gör dig gärna sällskap i sista par ;-) och det är tur att det är 6 mån till VR för annars hade det inte blivit nån angenäm upplevelse, med tanke på hur dagens lilla smygtur kändes...

  /Örten

  SvaraRadera
 5. Ja vad säger man...
  Trevligt att se att folk börjar röra sig ute i stugorna.

  Själv fick jag en aha upplevelse idag när jag nu helt plockat ner racern. Ramen väger faktiskt i stort sett inhenting!

  Om någon är sugen på ett värsting trippelvevpart i CARBON!!! så är det bara att slå en signal. Det verkar ju finnas en del herrar som tycker det är lite jobbigt när det börjar motluta... Och vad kan då vara bättre än att peta i mini 30 kakan fram. Själv litar jag även nästa säsång på att mina botox stinna vader skall jaga upp pulsen på de flesta cykloider, förhoppningsvis även den andra halvan av "the dynamic duo"!

  Ha det fint.

  il grillo

  SvaraRadera