söndag 26 juni 2011

Den stolte fadern


...var förstås med på dagens "lufta benen"-tur. Vi fick alla detaljer om äventyret runt Vättern där far o son i samspel tog sig hela vägen runt sjöeländet! Vi har alla varit där på våran första VR nån gång med ömmande bak, krampkänning i benen och en känsla av fullständig utmattning efer sisådär 20 mil, alltså bara 10 oändliga mil kvar att avverka.... men sen kommer "den mystiska vändningen", efter att ha passerat Hammarsundet så återkommer krafterna och snittfarten ökar markant ända in i mål :-). Gratulerar till väl genomförd premiär!
För övrigt så var benen på de flesta av oss lite sega idag. Vi rullade ner längs 41an, svängde av mot Skephult och tog oss över till Sexdrega där det glasstopp. Sen lotsade Jocke oss på lite småvägar förbi Lockryd o Aplared. Blev ca 7 mil.
Nu väntar semester för många, men för er som är sugna på att rulla på söndagarna så gäller 09:00. Blir nog inte så att vi alltid lägger ut en tur på webben, men för det mesta är det alltid några som dyker upp vid Verktygsboden. Trevlig sommar!
Pelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar