fredag 22 juli 2011

Vår man i Amerikat

Här kommer en varm hälsning från Kalifornien!
Efter måttlig 25 gradig värme första veckan har vi nu runt 30-35 grader och ett strålande solsken.
Vi bor i ett hus vi lånat av en cykelkamrat, bara 10 minuter från havet, så turligt nog kyler havet av luften på kvällarna och nätterna och temperaturen går ned till 15-18 grader.
Det har nu varit cykling Lö-Sö-Ti, Lö-Sö-Ti. , och jag har fått ihop ca 275 miles (44 mil). Vi startar tidigt, klockan 7 för att undvika värmen. Ofta ligger det ett dimm-lager utefter kusten på morgonen så har man tur klarar man sig utan allt för mycket sol de första 2-3 timmarna.
I lördags cyklade vi 75 miles från var vi bor till San Diego i en grupp om ungefär 20 ”riders”. Lunch i downtown, sedan tåget hem. De flesta bilderna kommer därifrån. Som man kan se är man inte direkt en ”odd-ball” härborta om man cyklar Colnago, utan en i gänget. Flera gubbar har den senaste C59 modellen. Den som man kan se flyga fram på Tour de France med en gubbe med gul ledartröja på! Vi kollar dagligen på touren som går live på morgonen och är en bra uppvärmning före våra små turer.
Jag har lobbat mycket för Vätternrundan och tror faktiskt att vi kommer att få Californisk draghjälp av minst en gubbe nästa år. Vore kul att se om dom håller i 30 mil!
Ha en riktigt bra sommar, så syns vi på cykeln i augusti!
Lars

Bild 1: San Diego Down town at train station.
Bild 2: Förarmöte före start
Bild 3: Doc's nya 14000$!
Bild 4: Brekfast at Bike-shop

3 kommentarer:

 1. Underbart att se att vi har Cykloider över hela världen. Synd bara att man har pakethållare på en C59 - det kan inte vara stilmässigt ok. Vi kanske skulle förlägga nästa träningsläger till USA och Colnago gänget:-)
  //Giant

  SvaraRadera
 2. Det är rätt att inte kompromissa på semestern i husvagn eller dylikt, att cykla i den spanska enklaven känns som den ultimata våta drömmen.
  Allt ser perfekt ut, t.o.m. Dyra hjul med för få ekrar ser ut att funka even om det känns som en chansning.
  Living on the edge!
  /DT

  SvaraRadera
 3. Inte mycket stilrent på den cykeln. Styret uppmonterat på en 10 cm hög mast gör ATT aero hjul känns lite onödigt. I övrigt ser det mycket trevligt ut. / ilgrillo

  SvaraRadera