söndag 10 juni 2012

Sista söndagsturen innan VR!



Ösregn när klockan ringde gjorde inte att man längtade ut idag. Men väl uppe vid Verktygsboden samlades 11 morgonpigga Cykloider. Efter lite överläggningar drog vi istället söderut för att få lite vind i ryggen på hemvägen. Turen gick gamla Varbergsvägen ner till Kinna, sedan till Fritsla för att sedan vika av mot Skephult. Ny väg för flera av oss vilket alltid är kul då det kan bli lite samma ganska ofta. Fikastoppet vid kiosken i Målsryd höll kanske inte riktigt samma klass som Vänga kvarn och Bryggan i Ulricehamn men damen var glad och bullarna nybakta. Nästan 31 km/h visade min dator tillbaka i Borås och formen verkade god på alla, så det bådar gott inför nästa helg!

/Bobben


3 kommentarer:

  1. Ja det var ett samspelt gäng som genrepade, tror nog att cykloid SUB 10 kommer att få rekordmånga deltare i år??

    Nu är det årets mest hypokondriska vecka som väntar samt lite finmek/översyn av materielet så att allt klickar nästa helg!

    /Örten

    SvaraRadera
  2. Översyn av materialt var det ja... nu sitter det nytt kranspaket och ny kedja på Romanin, putsad o klar :-) Nya däck åkte på förra helgen. Är det nån som behöver ha med sig lite extraprylar runt vättern så säg bara till, jag har plats i resväskan...
    /Pelle

    SvaraRadera
    Svar
    1. Å nu sitter en ny växelvajer på plats. Kommer att kännas lyxigt att ha 20 växlar att välja på istället för bara 2 som igår ;-)

      /Peter

      Radera