söndag 30 september 2012

5 mil MTB - gött för låren

Idag fick vi en fin tur i skogarna kring regementet. Blev till slut hela 5 mil vilket känns i benen så här efteråt. Dagen till ära had "Franchise" inköpt en bättre beg. (nästan ny...) 29-tummare TREK. Fina grejer.... månne blev han ännu tröttare än vanligt med den nya hojjen - bra träningsupplägg med andra ord :-)
Vi körde ut via Dammsvedjan och fick en glimt av en ny imponerande fotbollsanläggning, konstgräs mm., Kronängs nya hemma-arena. Efter skogarna kring regementet (mycket vatten i bäckarna, nästan så grusvägen var översvämmad...) kom vi upp till Viared och Segloravägen. Där pågår ett annat stort anläggningsjobb för att bereda mark för nya industrietableringar. Tog sedan en sväng över Boråstorpet och Hultafors. Suktade efter ett kaffestopp men det är ont om fik så här års. Ska det bli kaffe så får vi koncentrera oss på bensinmackarna i vinter... där säljs mer kaffe än bensin nuförtiden!
Idel glada miner efter turen. Jocke avvek på göta och fastnade därför inte på bild.

3 kommentarer:

 1. Det var roligt med lite nya grusvägar idag. Nu hoppas vi på lite fler cykloider på söndags träningarna. Alla kan ju inte göra som örten och vila sig i form;)) Giant

  SvaraRadera
 2. Örten är ju fenomen, han kan ju snacka sig i form! Försäljartypen (-:
  En annan Cykloid som inger respekt är Hannes Göbel (ullmannen), Lidingö på 2:34!! Grattis!

  SvaraRadera
 3. Ja nu är man i toppform med tanke på vila.. kör smygarns taktik fram emot vårkanten, ser trött ut och drar inget så är man stark på VR. Lätt som en plätt!! ;-)
  SUB 9 nästs år??

  /PÖ

  SvaraRadera