tisdag 1 januari 2013

Nytt år - nya utmaningar

Modernklyscha det där med "nya utmaningar"... vad är det för fel på gamla väl inkörda rutiner!? Som att börja det nya året med en uppmjukande cykeltur, tillsammans med en hemoglobin-stinn filosofisk 40-åring. Ja, den där Knapis han har planer för den alltmer stillasittande befolkningen som inom sinom tid kommer att falla för cykelsportens alla fördelar, och då står han där som en frälsare med ett fullmatat nytt garage redo för att serva brämhultsbornas city-bikar, till ett anpassat "Brämhultspris". Vad Knapis inte är fullt medveten om ännu är att nämnda garage troligen också kommer att bli centrum för cykloidernas mekarbehov... men var sak har sin tid, vi får ta det pö om pö :-)
En månads avsaknad av regelbunden cykelträning sätter redan sina spår, måste erkänna att det sög bra i lår o ljumskar i backen mellan Varnum o Fristad, för att inte tala om Gingri-backen mot slutet. Blev en välbehövlig 4-milatur idag på mtb. Har också hört "på stan" att det cyklas lite här o där, alltid bra att hålla uppe flåset.
Önskar alla ett riktigt Gott Nytt År med många sköna cykelmil tillsammans. Vi går mot ljusare tider, om knappt tre månader är det dags att lufta racern :-)
/Pelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar