söndag 13 oktober 2013

Borås runt med "mack"-fika på viared


Höstenfärgerna är som bäst nu ute i skogarna. Idag var vi fem  glada gubbar ute på skogsvägarna. Sensommarens turer har varit lite glest bemmannade i år, Simon, Patrik, Niklas B o undertecknad som var med på dagens tur har varit hyfsat flitig även efter VR :-). Dagen till ära slöt även Örten upp och hängde på fram till fikat. Därefter var han absolut nödgad att återvända hem för trädfällning, vilket i och för sig också är en ok träningsform!
Efter fikat på Viared så tog vi oss över till Hestra och in i Rya åsar terrängen. Där blir det lite mer variation på pulsen, mycket upp och ner på fina skogsvägar o stigar. Efter Almenäs korsade vi järnvägen och det nya vägbygget och tog oss upp mot Kype-skogarna. Blev en 2 timmars tur, rätt lagom så här på hösten.


Passar på och lägger in en fin sommarbild också från en Seglora - Hyssna tur i somras. Välförtjänt vila efter stigningen upp till utsiktspunkten mellan Seglora o Hyssna. Först upp var sannolikt Simon "Folkskoleläraren", en mycket vältränad man... Evald, Stefan, o Patrik var inte så långt efter :-)


Nu är det inomhussäsong för många, men glöm inte att är vädret hyfst så kör vi på söndagarna som vanligt. Blir förstås bara MTB framöver och när kylan slår till så är det bara att sätta på dubbdäcken :-) och klä sig rätt, finns som bekant inget dåligt väder, bara dåliga.....
På torsdagarna 18:00 så kommer undertecknad att ta en joggingtur på Brämhultsvägarna, alla är välkomna att hänga på. Utgår från infarten till Myråsskolan på Myråsgatan. Finns bra parkering om man kommer med bil.
Vi ses/Pelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar