lördag 17 oktober 2015

151018 Fin höstdag med MTB

Ser ut o bli en strålande fin söndag fm med svaga vindar. Turförslag är Sörbo - Falskog - Toarpsdal - Äspered - Dalsjöfors - Brämhult, en tur på knappt två timmar. Samling 09:00 vid VB i Brämhult. Välkomna!
5 man stark skara mötte upp idag på morgonen för att få njuta lite mjölksyra  i solskenet. Vi hamnade rätt snart på sjuhäradsleden som både bjöd "hissnande" teknik och kaxiga motlut.... Det blev väl lite av det man kallar för intervallträning"! Första pausen blev på toppen av Häglared där vi passade på att fota skaran. Notera LOFens retrotröja som han plockat fram dagen till ära. Den har sitt ursprung i nåt obskyrt danmarkcykellopp som gick av stapeln norr om LA för ca 10 år sen...berest man! Så småningom tog vi oss ut till Äspered och hem över Toarp och Falskog. Riktigt go tur idag, det ryktas om annalkande lågtryck så det kanske dröjer innan vi får detta vädret igen.

PS glöm inte att cykloidernas gruppanmälan till VR2016 går ut om ca 10 dar. Har ni inte bestämt er än så börjar det bli dags. Undrar ni över nåt lägg ett mail till info@bramhults-cykloider.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar