måndag 30 april 2018

180501 Åsunden runt

En Förmiddagstur runt Åsunden blir en bra start på 1 Maj. Turen går över Gånghester, Dannike, Vegby, Götåkra, Marbäck, Ulricehamn, Tvärred, Komskälet, Äspered. Fikat intas mest troligt i Vegby. Ses 09:00 vid VB. Har vi tur så kommer vi torrskodda hem, annars nån skur på hemvägen säger våra vänner metrologerna. Passerar trandaredsrondellen ca 09:15. Välkomna!
Efter en tuff avslutande tempoetapp de sista kilometrarna så gick undertecknad rakt in i dimman....vilket tydligt framgår av dagens foto. ”Åldermännen” Börje och Thorleif satte av i ett ”rasande” tempo med ungtupparna på släp. Notera hyr Thorleif kyler bromsoket med handen efter sista inbromsningen..... Dagens runda kan sammanfattas som en riktig ”strul”-runda med två punkteringar,varav den sista gick helt överstyr eftersom klungan inte noterade att så skedde och stackaren på hojen blev helt akterseglad utan hjälp innan övriga samlade tankarna och förstod vad som hänt.... ” inte en siffra rätt sa pojken som fick tillbaks matte-provet”..... vi måste ha bättre koll på varandra framöver!
Nyfiket öppnade när vi knackade på runt 10:30, tur var det för kaffet vill man gärna inte missa!! Sen rullade vi hemåt i fint väder över U-hamn och Tvärred. Snart dags för ny tur😎🚴‍♀️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar