fredag 26 juni 2020

200628 Lygnern runt

En klassiker på repertoaren, Lygnern runt! Numera med café-stopp på Naturum på Fjärås Bräcka. Med start 08:00 så knackar vi på där ca 15 min före öppningsdags, brukar inte vara nåt problem. Hela rundan är ca 15 mil o tar ca 6 h inkl fika. Dock en brasklapp för väderprognosen, om den ändras till mkt regn får vi tänka om. Som sagt 08:00 vid VB. Passerar trandaredsrondellen 08:10. Välkomna!
I väntans tider.... som vanligt var vi lite för snabba ner till Naturrum på Bräckan, så vi passade på att torka upp lite o pusta ut innan kaffet kunde serveras. I dessa tider var det endast uteservering som gällde. Bra fika som vanligt o gott väder när vi pausade. Idag körde vi medurs runt Lygnern och ganska snart efter Sätila så öppnade sig himmelen... man hoppas i det längsta att det bara ska bli lite stänk men man vet innerst inne att så blir det inte när himlen tornar upp sig i grå- svarta toner. Hade man inte hunnit tvätta cykeln innan så blev det en rejäl avsköljning nu och ingen del på kroppen var torr... men så plötsligt slutar dropparna falla och solen tittar fram igen. Finns knappt nån goare känsla☀️😎.
Hemvägen gick i medvindens tecken utan en enda droppe. Dagens prestation får vi nog tillägna Tommy, som inte tvekade att gå upp o dra trots att han kört samma tur igår👍. LOFen bidrar också alltid med go stämning med sina primalskrik i diverse motlut...🤣.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar