söndag 17 januari 2010

5S Skidor, Svett, Sykel, Spinnig, Skärmar
Vintertid!

vintern lägger man grunden till vårens prestationer. Tänkte ara publicera lite bilder på vad som pågår under denna tid på året.
Det är inte bara cykeln som skall bantas att plocka några gram på hojjen hör vintern till. Men den stora biten är att ta bort de där onödiga kilona runt magen. Jag hoppas att ALLA cykloider jobbar på detta! Fettma är big NO NO på vårens först klubträning. Blodådrorna skall synas likt daggmaskar på vaderna i när vi åker på storkakan...
Låg vikt gör sig bra ihop med STORA lungor och starkt hjärta. Hårda skidpass i kombination med styrke/intervallpass på spinningcykeln som sedan toppas av LÅÅNGA distanspass på Vintercykeln med ännu LÄÄNGRE skärmar är super.
Enda egentliga problemet med rådande temperatur tycks vara för min sparringpartner knapasjö att i Björketorp leta fram sin lille vän:-)
Så i vår kommer det gå fort, har vi mot förmodan några soffpotatisar i klubben är det hög tid att ta er i kragen.
/Il Grillo2 kommentarer:

 1. Det var roligt med ett reportage från elit sektionen i klubben. Trodde inte denna del av klubben tillät sig att öka så i vikt :-))
  Då är det bara att öka träningen ytterliggare ett snäpp det närmaste tiden för att hänga med er andra //Giant

  SvaraRadera
 2. Grattis till de stiiiilfulla skärmarna :)
  Fantastiskt vilken motivation och vilket driv i träningen som sub 8:orna i klubben har!
  Själv så börjar det pirra i cykeltarmen, uppgraderat med nytt vevparti och en superputs så man är redo när våren kommer. Under tiden så flåsar man fram i längdspåret och hoppas att det är lättare att cykla än att åka längd uppför ;-)

  /Örten

  SvaraRadera