tisdag 19 januari 2010

Vinter i Cykloidlandskap


Nu har Il Grillo gett oss några visdomsord om vinterträningen. Kan inte förneka att jag inspireras av hans ungdomliga entusiasm. Fast han glömde nämna mental träning....problemet kan dock vara att hitta rätt balans mellan fysisk och mental träning, den sistnämnda tenderar att få en viss övervikt. Publicerar en bild på "den glada Cykloidens vinterträning". Notera också det föredömliga att inviga även blivande cykloider i träningens ädla konst. För tillfället är det större chans att träffa på en klubbkompis i skidspåren än på cykel ute på vägarna. /Pelle


PS snart ska jag lägga ut komponenterna på min ny MTB här på bloggen, missa inte det :-)

2 kommentarer:

 1. Väldigt kul att Il grillo och Il greeno mfl är ute och rör på sig.
  Kan varmt rekomendera skidspåren vid skidstdion och på Råsseredsmossen.
  Den rossliga motorn börjar dra rent i uppförsbackarna. Var också och fick lite experthjälp med vallningen hos Danne häromkvällen. Fick dock en känsla av att gamla Vasaloppsrävar inte delar med sig av alla vallningstipsen, det är som med kantarellställen, de bästa behåller man för sig själv. Önskar jag hade ngn bild att dela, kanske blir det imorgon, det skall bli lite solig turskidåkning med fruarna.
  //Specialized

  SvaraRadera
 2. Ja man är allt lite impad av blixtarna i klubben. Själv så är man på G med lite skidåkning på banvallen Gånghester D-fors och lite rulle i källaren, allt för att kunna ta rygg på smygarn när våren kommer!!

  /Örten :-)

  SvaraRadera