söndag 21 mars 2010

Trötta...


.. var vi i slutet av klungan som släpade oss runt premiärturen, 12 veckor kvar till VR så det känns det lite jobbigt...Men nu är iallafall utepremiären avklarad med kaffestopp i Nitta,
tack för fikat :-)


Fartfantomerna i klubben visar ypperlig klass så Bernt Johansson & CO får nog se upp?
Väl mött nästa helg!


/TröttÖrten


6 kommentarer:

 1. 12 veckor då är dags att öka för att få ihop 200 mil innan rundan eller som kan man göra som vissa vara taktiska och mörka formen för att sdan toppa upp de sista 4 veckorna innan VR.

  //Giant

  SvaraRadera
 2. Ja, det var kul att få åka en hel minut ihop med sub X grabbarna, sedan försvann de ihop med Giant m.fl., vissa har en väldig hög lägsta nivå, och det är ju kul.
  /Börje

  SvaraRadera
 3. Kul att vi uppskattar varandras framgångar :-) Första turen på året lyfter obarmhärtligt fram statusen på "kroppseländet", i morgon blir det tufft att gå i trappor. Men nu har vi klarat av premiären och det är bara att nöta mil som gäller, i alla fall om man vill hänga på Börje o gänget i sub X... Föresten Börje, ringde du frugan från Rångedala? Har själv en viss förkärlek för det, fast då från Hulta..../Pelle

  SvaraRadera
 4. Trevligt att se så många cykloider ute på vägarna det bådar gott inför framtiden, alla var inte i så gott skick som man skulle kunna önska sig men men.

  Jag säger bara ULF LIBERA den gu--en har tränat ihärdigt i vinter och det var han som höll i taktpinnen ända till Nitta där han var tvungen att kliva av för att sätta på kaffe åt "Långsamgruppen".

  När Christian, Oskar och jag närmade oss Borås så skymtade vi en gul medlem på ga 40an, tänkte att nån j-vel hade genat på banvallen för att komma först till Borås, men förvånad blev jag när vi kom ikapp en av de mest ovanliga arten av cykloider nämligen DAN STAVÅSEN.
  När jag sedan cyklade förbi en annan cykloids hem så kunde jag se att han satt vid köksbordet och åt en "kolhydratbulle", denna helg har jag sett flest sorter cykloider alla varianter, fullfjädrade, ofjädrade, nybörjare (tror jag) och fikande.

  /Stefan

  SvaraRadera
 5. Ja, det är det som är tjusningen med vår fina förening, här har vi all sorter, dom som tränar o dom som inte tränar, dom som snackar och dom som inte snackar, och så alla varianter och kombinationer av dessa :-)
  /Pelle

  SvaraRadera
 6. Underbart med lite debatt i klubben om vilken träningsform som gäller - Nu hoppas jag att vi blir minst 10 cykloider på söndag för nya utmaningar. själv så lägger jag till den mentala träningsformen för att få lite fördelar mot er andra i sadeln

  //Giant

  SvaraRadera