söndag 15 augusti 2010

Dagens tur samt VR2011


OD-rundan lockade 8 "springare"! Om man nu kan kalla cyklister för springare!? Lite nygamla ansikten dök upp, som t ex Smygaren som hållt sig bakom kulisserna ända sen VR i juni. En av våra oldboys, Lars O, kom också och rastade stålramen. Vi saknade dock Uffe-Nitta, som enligt uppgift skulle övergett sänghalmen för cykling idag på morgonen.... Kul med ett rejält gäng på rundan!



Redan nästa helg går det lokala racet "Viaredssjön runt". Kör man klassiker sträckan så blir det 10 mil som avslutas med den goa stigningen från Bredared till Sandhult. I år får vi "vanliga dödliga" hålla ställningarna för Christian o Stefan ska till Gotland och spänna bågen där i nåt lopp.



Som ni sett på webben och via Christians mail så är det redan dags att anmäla sig till VR 2011. Möjligheten till gruppanmälan går ut i slutet av augusti så det brådskar med anmälan. Klubben har bokat en startgrupp 04:30 på lördagsmorgonen med 30 platser. För att vi ska få behålla denna grupp måste vi få ihop 30 personer som vill hänga på. 2010 var vi 20 personer så i år satsar vi på en expansion! Alla är därför välkomna att bjuda in vänner och bekanta. Vi behåller dock kravet om klubbmedlemskap i Cykloiderna (100kr). Alla medlemmar har fått info via mail och ni som är nya är välkomna att anmäla ert intresse på info@bramhults-cykloider.se så kontaktar vi er för vidare information. Det är först till kvarn som gäller. Det går också bra att lägga en kommentar här på bloggen om intresse.


Pelle


1 kommentar:

  1. Riktigt skön runda idag.. Synd att Ulf "Raketen från Nitta" Libera missade Gingri backen.. Den hade han gillat

    SvaraRadera