måndag 2 augusti 2010

Vad tog alla träningstimmar vägen??

Efter en skön sommar så var det dags igen att börja ta upp klubbcyklingen på söndagarna igen. Så nu i söndags bestod gänget av mig och Pelle (vart tog alla cyklister vägen??)
Det var regn hela rundan men har man bestämt sig för att komma igång igen så kan inget regn i världen stoppa en cykloid. Jag och Pelle var ju lite inspirerad av touren och etappen COL DU TOURMALET så vi tänkte att nu skall vi köra backar så det ryker och testa våra krafter i TOUR DE GINGRI backarna. Det var då jag fick funderingen vad alla träningstimmar har tagit vägen då pulsen stod på max och det inte fanns fler växlar att lägga i. Men skam den som ger sig det är bara att sätta fart i sadeln igen om man skall kunna hänga med gänget i höst på söndagsträningar eller blir vi inte fler än två stycken??
//Giant

1 kommentar:

  1. Känns som en bra grej att köra backar, nu när det bara är knappt 3 veckor kvar till Viaredssjön Runt (www.viaredssjonrunt.se) med alla härliga stigningar... Det vore kul om vi blev ett stort gult gäng i år igen! Jag hänger på nästa söndagsträning.

    /Peter

    SvaraRadera