söndag 10 april 2011

Cycle Camp 2011


Kära klubbmedlemmar och annat löst folk!

Snacka om smakstart på cykelträningssäsongen. Här fick alla sitt lystmäte, dom som gillar att kämpa i hård motvind, dom som gillar o "wheel-sucka" i en större klunga, dom som gillar att cykla i 17 grader och solsken. Men dom som gillar att cykla i regn gjorde sig dock inte besvär i år, torrt som fnöske på vägarna. Fina smala landsortsvägar men lite uppmärksamhet var på sin plats för vintern har gått relativt hårt åt beläggningen med fula hålor här o där. Dom tuffaste pöjkarna körde alla tre dagarna, fre-sönd, däribland våran Nestor "Uffe-Nitta" med sin lärjunge Joachim. På fredagen föreläste Erik Fåglum om sina cykelframgångar. Uffe noterade i förbifarten att han spöat Erik på cykel i sin ungdom.... och att Erik skulle heja på honom om han bara råkade gå förbi! Undertecknad har ingen åsikt om sanningshalten i detta men det är i alla fall en bra story :-).
Som framgår av bilden så hade våran representant för Götebors-sektionen, "Rookie-Mats" nerverna innanför tröjan. Några minuter kvar till start på lördagmorgon men varför stressa med ombytet när man är trygg i vissheten att "jag kör ikapp hela dröset om jag skulle råka bli lite sen i starten". "Smygarn" och "Klintan" lyssnar uppmärksamt på alla tips från den unge rookien. Nere till höger i bild kan ni skymta en av troligen två stålramar som genomförde Cycle Camp i år. Guldklimpen tillhör undertecknad och den andra (ej med på bild) innehavs av "skrot-Kenny" från Alafors, eventuellt en blivande cykloid!?
Inkvarteringen kan man inte klaga på, nya fräscha stugor med bra utrustning. Maten var också jättebra, trots 300 anmälda i år så blev det inte mycket köande till lördagsmiddagen på kvällen. Innan middagen lyssnade vi på en "tokfan" som hade rott över atlanten och nuförtiden bland annat livnärde sig på att tuta i oss vanliga dödliga att "ingenting är omöjligt" (kanhända har han rätt.....).
totalt var vi ca 11 cykloider på plats i år. Förhoppningsvis blir vi minst så många på träningarna också framöver.
Eder ordförande
Pelle

2 kommentarer:

  1. Har kommit upp lite bilder på deras hemsida nu också :)

    SvaraRadera
  2. Kan bara instämma att det var en kanon helg med fina vägar. För er som inte vet det redan så kan jag tala om att våran ordförande Pelle är i kanonform då han tog förningar som aldrig förr så nu får vi ligga i om vi skall hänga med på klubbträningarna framöver. Det ryktas att han har SUB 9 i sikte. Smygarn har lovat att ge Pelle tips hur det skall gå till att fixa SUB 9. //Giant

    SvaraRadera