söndag 27 maj 2012

Rekordtur med Cykloiderna

Många nya ansikten på startlinjen idag, hela arton man samlades i morse utanför Verktygsboden, en härlig syn, väl värt mödan att gå upp i ottan på Mors dag. Vi hade en rejäl tur framför oss, en utav våra vårklassiker, söderut ToR Kungsäter, ca 14 mil. Underbart att cykla i en så stor klunga ute på landsbygden, rena Bregott-fabriken (-: Måste säga att vi hade tur med punkteringar med tanke på alla hålor i vägbanan... helt utan blev vi dock inte, en punktering på slutet innan Seglora. Undertecknad, sonen och Lars-Åke körde dom sista milen på egen hand. Kom ikapp Lars-Åkes granne i höjd med ICA Maxi, just då fanns det bara en sak i skallen, hem o slänga sig på altanen och pusta, det fanns inte mycket krut i benen kvar..... Nästa helg förlänger vi med ytterligare nån mil, då kör vi Lyngnern runt med fikastopp i Halland, det blir ca 15 mil. Vi avvaktar väderprognosen innan slutgiltigt beslut. Håll ett öga på webben, info kommer mot slutet av veckan. Börjar bli dags att planera avfärd till Motala. För er som funderar över boende, så är ett alternativ "Camp Cykloiderna", dvs ett tältläger intill Folkets park. Där slår vi upp vårat party-tält och kör pep-talk och pasta på fredagkvällen.
Nyfikade cyklister i Björketorp!
Jocke tog bergatröjan mellan Hyssna-Seglora. Uffe "Nitta" är just på väg upp tillsammans med en av dagens nya ansikten. Pelle

1 kommentar:

  1. En kanon fin tur och cykel bränna fick man på köpet. Nu drar örten på träningsläger till sydligare breddgrader när vädret blir sämre här hemma - snacka om noggran uppladdning inför vättern :-)
    Giant

    SvaraRadera