söndag 11 november 2012

Cykelsporten lever! - 5 man stark klunga en söndagmorgon

Det pratades lite doping på rundan idag, inom cykelsporten är det ju helt ok att knappra nåt... Frantzich är på brödspåret, tror han lägger nåt i gästen..... Giant hade beställt nåt men inte fått leverans ännu (kanske Armstrong som rear ut sitt förråd nu (-: ) Börje var pigg som vanligt, han brukar vila sig i form ("soffdoping"). Undertecknad har nyttjat "shoppingdoping" det sista, lite carbon mm.
Ja, det finns lika många teorier som cykloider.
Det var gyttjigt och fint på grusvägarna idag, blött underifrån men inte från ovan... vi hann även reflektera över existensen av högre makter, vädergudarna var åtminstone med oss (-:
Efter uppvärmningen på ca 2 timmar så drog Stefan vidare på "riktig" träning medan vi övriga intog kaffebordet. Kanonfin start på fars dag med lite luft i lungorna!
Frantzich hade kollat upp Bastun i Frufällan men den var inte till uthyrning längre. Får se om vi kan få till Brämhultsbastun istället innan jul./Pelle

1 kommentar:

  1. Hej, vill bara säga att jag kände och tyckte att det var en go morgon, mycket bättre än man tror när man sitter inomhus och kolestorolar. med andra ord med mersmak, jag stoppar alla IKea resor alla söndagar före 12, vi var ju tillbaks kl 11. Väl mött /Börje

    SvaraRadera