fredag 29 mars 2013

Va gör man inte en långfredag?

Inte ligger man i soffan, måste ut och cykla i vårsolen.  Dagens tur var runt Borås till Nitta.  Vi passerade Intakan, där det är annars är auktion, men inte idag.  Där var det motvind, enligt vissa träningsprogram skall man då växla upp dvs så det går trögare, helst skall det var uppför också , då blir det så kallad naturlig intervall , vet inte om det funkar men trögt blir det iallafall.  Niklas och Jonas pumpade på men jag lyckades oftast hålla ned tempot så man kunde andas normalt, de var också snälla och väntade efter backarna som alla cykloider alltid gör.  Mycket trevlig tur, Väl mött alla cykel sugna!  

3 kommentarer:

 1. Den där Jonas har förvaltat vinterträningen bra, månne vårens bergsget!? Smygarn är ju ingen orolig för, han kommer att pricka in formen till VR.
  5 mil idag bådar gott, börjar likna det man kallar distansträning. På måndag blir vi några som kör racer, nästa helg är det ju dags för Isaberg!!
  Pelle

  SvaraRadera
 2. Kanske får ni sällskap av två nya tjejer imorrn :-) Vi planerar att haka på! Har ni nån aning om hur länge vi örs ute ungefär? Själv har jag inte hunnit många utemil i år men hoppas kunna hänga med ändå!

  SvaraRadera
 3. Vi tänkte köra "hökerumsrundan", dvs äspered, hökerum, Nitta, Varnum, rångedala. Ca 5 mil.
  Kul med nya ansikten (-:
  Pelle

  SvaraRadera