måndag 1 april 2013

Idag kunde man ana våren... racerpremiär

Solsken i parti o minut, det har vi haft länge nu. Svalt på morgonen men jag tror ingen behövde frysa idag. Nån vecka till sen får vi nog se Knapis i kortbyxor :-). Idag hade flertalet dammat av racern. I Jockes fall handlade det nog inte så mycket om att "damma av", det gör man väl inte med en mer eller mindre splittans Cervelo! Den mannen var som vanligt "uppgraderad" med komponenter, dock en bit kvar till toppformen, mycket rossel i halsen där... Två nya  och ett nygammalt ansikte dök upp på rundan i dag. Välkomna Eva o Martina. Jenny var ensam om att köra MTB idag, så hon fick slita lite extra. Rundan gick över Äspered - Hökerum - Nitta - Varnum - Rångedala.
Kom en kort rapport från sydligare breddgrader, Uffe o Magnus hade redan efter två dagar avverkat 20 mil... När kommer bilderna på "cykelbrännan"!?
/Pelle

4 kommentarer:

 1. Tack för trevligt sällskap och en bra runda :). Toppformen är långt borta, men en bra uppvärmning inför cycle campen nästa helg :)
  /Eva

  SvaraRadera
 2. Tack för idag! Superrolig runda även om man hade kunnat cykla hur långt som helst i det underbara vädret :) Ska fila på formen så att man hänger med ännu bättre i fortsättningen, snittet behöver upp en bra bit med tanke på sommarens utmaningar och mål!Kör ni nästa söndag igen?
  Förresten, är det tillåtet att kopiera bilder från bloggen??
  /Martina

  SvaraRadera
 3. Visst, det blir en tur nästa helg. Några åker som bekant till Småland men många är kvar i Borås.
  Fritt fram att kopiera från bloggen, men framför allt fritt fram att skriva på bloggen och lägga upp roliga bilder.
  Pelle

  SvaraRadera
 4. Härligt. Jag ska försöka närvara på söndag, hoppas någon mer har långt kvar till formen haha... för här är det ringrostigt!

  SvaraRadera