söndag 16 juni 2013

Cykloiderna VR 2013

Då var årets cykel-högtid över för denna gången. Lika roligt som vanlig var det, inte minst allt runt omkring vid Camp Cykloiderna på fredagkvällen.

Som vanligt sken solen i Motala när vi intog våran "bokade" campingplats. Efter flera års träning behöver vi knappt titta på monteringsanvisningen för partytältet.....  Glenn, Peter o Pelle får här hjälp av den nybakade teknikstudenten Albin. Fast nu har partytältet sett sina bästa år efter fredagnattens blåst o kastvindar. Blir en punkt för nästa årsmöte, investering i nytt klubbtält. Kanske dags för ett större tält!
Redo för start ca 04:00. Hyfsat lätt att klä sig i år, mycket vind men redan över 10 C på morgonen.
Skönaste stunden på hela vätternrundan, näst efter käket vid målgång. Nöjda cyklister slappar på Camp cykloiderna på lördag em. Våra tyska vänner som ville sola sig i glansen från vår anrika klubb kan skönjas i bakgrunden. Vi bjöd dom på en flaska Brämhults juice för att främja förbrödningen mellan folken :-)

Kraftig dosering av C-vitamin i år innan loppet. Pressade apelsiner var ingen bristvara, om man säger. Uffe har här fångat hela essensen av vårt sponsorsamarbete med brämhults juice i en enda stilistisk fulländad bild, men så är han ju också i grafiker-branschen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar