torsdag 6 juni 2013

VR 2013

Då var det dags för VR2013.

Det blir fricamping vid Mariebergsskolan utanför folkets park i år igen för alla som tycker det är trevligt. Vi åker upp i privatbilar. Ni som inte har nån att åka med ännu, lägg en blänkare om det så alla kommer med. För er som inte vet så finns det tillgång till toaletter o dusch i en närliggande sporthall där vi campar. Klubben har också ett partytält som vi sätter upp på fredagkväll. Vill man ha brassestol etc. så får man ta med det själv. På följande länk ser ni var Mariebergskolan ligger i Motala. Man åker rakt genom stan för att komma dit (när man kommer från Mjölby-hållet). Det lär pågå en del vägarbete i Motala Centrum, så det kan ta en stund att komma igenom stan.

Så här fint brukar vädret vara vid vår "campingplats"

Flera av oss dyker upp i Motala vid 3-tiden på fredag em. Kan rekommendera att hämta ut startbevisen det första man gör. Kan vara rätt långa köer men det brukar gå rätt smidigt.

http://kartor.eniro.se/m/ngp87

Glöm inte att skriva ut startbeviset som behövs för att hämta ut nummerlappen. Skulle ni ha glömt nån pryl hemma så går det mesta att fixa i Motala på fredag em.

I år så får var o en ta med käk för fredag kväll. Vi tar med ett gemensamt gasolkök så vi kan koka kaffe. Vill man koka gröt på lördag morgon så går det också. Inte långt från Mariebergskolan ligger en Lidl butik så det är ingen panik om man glömt käket hemma. Till kaffet är det ju alltid gott med lite kakor, brukar finnas en del aspiranter på hembakt!?

Starten är som sagt 04:30 så vi hinner sova några timmar, vilket kan vara rätt skönt.

Så här nöjda (tillika utmattade...) var stora delar av gänget förra året :-)

Pelle


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar