lördag 25 april 2015

2015-04-26 Blidsbergs Kvarnkafé

Det blev en rekord-tur idag, 17 pers totalt så här tidigt på säsongen. Medvind ut gjorde att det rullade på rätt bra. Uffe "Nitta" hade försprång men vi plockade in han innan Timmele. Hemvägen blev lite tyngre i motvinden men å andra sidan tittade solen fram allt mer och kompenserade för motvinden :-).
Temposträckan in mot Kyllaredsmotet blev lite "kaosartad"...än slank vi höger o en slank vi vänster (men ingen slank ner i diket). I mål kom vi med en del syra i låren, precis som det ska va.

Nyfikade o goa är vi reda att hämta in Thorleif "Spinningmaster" och Uffe "Nitta"som tjyvstartade ca 5 min innan klungan. Tog oss en dryg mil att hämta in dom, raska pöjkar!!

Förra veckans solskensrunda följs upp med en tur till Blidsberg. Väderprognosen har succesivt förbättrats så nu är det uppehåll med solchanser som gäller. Turen går över Rångedala - Varnum - Nitta - Hökerum - Timmele - Blidsberg - Älmestad - Nitta  - Varnum - Rångedala. Fika intas på det fina kvarnkafét. Vill man förlänga kan man vika av mot Fristad när vi är tillbaks i Varnum. Start 09:00 vid Verktygsboden i Brämhult. Alla är välkomna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar