onsdag 15 april 2015

Racersäsongen är här

Visserligen har det än så länge varit lite svalt i luften men nu är det definitivt dags att plocka ut racerhojen. sålunda kör vi racer nu framöver på söndagarna kl 09:00, utgående från Verktygsboden i Brämhult som vanligt.

Nu på söndag 19/4 så blir det en klassiker, "Åsunden runt", en tur på knappt 10 mil. Vi satsar på fikapaus i Ulricehamn. Café torgstallet öppnar 11:00, då har vi hängt på låset några minuter, om det flyter på som vanligt på vägen dit. Det ska bli soligt väder på söndag, fast rätt stark nordlig vind (alltså chans till extra bra träning längst fram i klungan för hugade spekulanter...).

Vissa framstående Cykloider sägs ha varit på försäsongsträning i Italien. Måste varit många tuffa backar med tanke på att Uffe fyller på med dubbla glassar efter träning (eller är det kanske frukost!?)


2 kommentarer:

 1. Hugade spekulanter? kan man få betala en slant i stället så man slipper ifrån
  förstapositionen.?/Sören

  SvaraRadera
  Svar
  1. Allt går att lösa! Konsten att undvika att ligga längst fram utan att nån har tänkt/märkt det har vi en specialist på. Smygarn, som vi kallar honom, får utveckla detta. Han är specialist :-)

   Radera