lördag 30 april 2016

160501 Premiär Åsunden runt

Definitivt dags o plocka ut racern för de som inte gjort det. Vädret ska bli uppsprickande o ca 10 C, svaga vindar så det ska bli riktigt kul att köra en knapp 10-mila runda på den klassiska sträckningen runt Åsunden. Eventuellt kaffestopp om vi hittar nåt som är öppet.
Turen går över Äspered - Dannike - Vegby - Ulricehamn. Hemväg över Tvärred eller Hökerum. Vi ses vid Verktygsboden 09:00 i Brämhult. Vi passerar Dalsjöfors-rondellen ca 09:15. Alla är välkomna.
Det blev en riktigt fin racerpremiär idag 1 maj, vi blev ett 14-mannagäng på vägen, mäktigt! Flera nya och några nygamla ansikten dök upp vid nio-tiden. Vi satsade på ett hyfsat tidigt fika, redan i Vegby. En tillhörande punkapaus klarades av efter några mil, brukar vara en efterlängtad paus för dom som har stumma lår (-:
På hemvägen från Ulricehamn testade vi på gamla riks 40, ytterligare en vägmöjlighet nu när nya sträckningen öppnat. På hemvägen bröt solen igenom på riktigt och vi avslutade med "traditionsenligt" temporace sista kilometern innan Brämhult.
Till "flygarhelgen" satsar vi på två rundor, torsdag o söndag, väl mött!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar