onsdag 4 maj 2016

160505 Flygarhelg - dubbeltur

Vi börjar med en solskenstur österut i sjuhäradsbygden till det klassiska kvarnfiket i Blidsberg. Turen går över Rångedala - Hökerum - Timmele - Blidsberg. Kaffestopp i solskenet. Hemvägen går över Älmestad - Varnum - Nitta. Totalt knappt 10 mil. Start som vanligt 09:00 vid VB Brämhult. Vi passerar Dalsjöforsrondellen ca 09:15.

På söndag kör vi en tur igen, prognosen visar på ca 20 C så då är det definitivt dags att köra kortärmat o barbent (-:  Samling 09:00 vid VB, vi bestämmer turen när vi träffas, satsar på ca 10 mil med välförtjänt fikastopp. Alla är välkomna!

Förväntansfullt gäng som plockar upp de sista Cykloiderna på Trandared. Blev en 12 man stark klunga på dagens tur, riktigt härligt och ligga på rulle i det gänget. Backen upp till utsiktsplatsen mellan Seglora o Hyssna var en baggis idag, medvind o solsken i ryggen (-:
Idag bjöds det på traditionsenligt fika på Olsfors bästa solaltan hemma hos Örjan o Inger. Satt som en smäck efter ca 8 mil på cykeln. Efter fikat blev det lite av tempolopp längs med viaredssjön in mot stan. Det spritter i benen även på oss 50- plussare än sån här sommardag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar