söndag 25 april 2010

Blidsberg 25/4


En kall morgon som trots ett fåtal plusgrader lockade ett tiotal sugna Cykloider.

Turen började med lätt vind i ryggen och en Quickstep klädd dragoxe som låg i täten mest hela dagen!! Vi delade på oss i Hökerum då 2st försvann hemöver, den ene av dem hem till sin nyligen hemkomne son!! Ännu en gång ett stort grattis :-) till Niklas med familj.


Vi andra fortsatte i bra fart mot Blidsberg som väntade med utemöblerna på plats och fikat uppdukat. Efter en bra stund i solgasset vände vi hemåt nu med lite vind på näsan. Oförtrutet fortsatt den garagebyggande mannen att dra såpass att undertecknad orkade ligga längst bak i tätgruppen i ett fåtal km innan han fått mjölksyra ända upp i öronen.

Då Mr Quickstep med dessa förutsättningar fick ett bra pass och den andra fartfantomen i klubben enligt uppgift låg på sofflocket, så får han nog ut och tjuvträna i veckan om han skall hänga med framöver...


Totalt så blev det nästan exakt 10 mil med en snittfart på dryga 29km/h idag.


/Örten

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig tur det var i söndags, vårluften är perfekt utan insekter. Bakbenen är riktigt "goa" idag efter att Steve "hetsat" mig uppför de sista backarna vid Sörbo innan hemgång. Det är där man tömmer det sista krutet...tack Steve :-)
  Näsan är röd idag, och jag tror det beror på solen i söndags, Cykla är hälsosamt!
  Vi som cyklar på stålram får ut det där lilla extra.../Pelle

  SvaraRadera
 2. Hmm, röd näsa får man inte av solen den blir röd av brännevin, du borde veta bättre som är så gammal....

  /Steve

  SvaraRadera
 3. Det är inte jag som är gammal, det är min stålram.......:-)

  SvaraRadera