tisdag 20 april 2010

Vardagsträning

Nu finns det möjlighet att hänga med på BCA´s träningar. Någon som skall köra idag eller på torsdag?

/Steve


Hej cykelvänner!
Nu är ju äntligen våren här efter en riktig rackare till vargavinter. Med våren följer mycket trevligheter, en av alla dessa är att det går utomordentligt bra att ge sig ut på sin racercykel och slipa på formen och då gärna tillsammans med likasinnade.

Så till saken: Vi i Borås CA drar imorgon tisdag igång med intervallträning och på torsdag kör fartträningen (lagtempo) igång.På Tisdagar samlas vi utanför Craft (Evedalsgatan 5) och kl 18.00 åker vi för ca 1,5 tim med intervaller av varierande hårdhet och art. Focus ligger dock på att det skall gå fort och att vi tillsammans ska hjälpas åt att åka fort, ta i, sporra varandra och på det viset bli fantastiskt mycket snabbare cyklister.

På Torsdagar samlas på Kråkeredsvägen utanför Abri kl 18.00 för att köra 4 mil lagtempo Varbergsvägen ner till Fritsla och hem. Vi föröker ta det lite vackert upp igenom rondellen och över första backkrönet för att sedan vrida lite till på gasen. Inga konstigheter utan klassiskt lagtempo.Tillsammans blir vi bättre och har roligare så hoppas just du vill komma och spänna vaderna!

Väl mött./Henke Åbom

3 kommentarer:

 1. Hur gick det Steve? Smiskade du BCA-gänget?
  Pelle

  SvaraRadera
 2. Nja, men Grillen och jag var där och representerade våran klubb och ordförade behöver inte vara orolig, vi skötte oss väl.

  Jag kan starkt rekomendera denna träning, det är 50min på max och det tycker jag och grillen är trevligt.

  /Steve

  SvaraRadera
 3. Kan inte göra annat än att instämma.
  Fritsla tor på 57 min gjorde att både steve och ilgrillo fick ta i lite.
  / il grillo

  SvaraRadera