söndag 26 september 2010

Bokslut – nu börjar nästa säsong

Då var racersäsongen över och vilken säsong det blev. Resultaten på årets VR 2010 slog alla rekord då nästan alla satte personliga rekord. Vad månne de bli nästa år. Tempot på träningarna blir bara intensivare och roligare då flera stöter och taktik kör. Mästare på detta är ju smygaren och det visade han med besked under säsongen.
Dagens avslutnings tur på racer bestod av Pelle, Kettil och undertecknad som fick en trevlig tur i motvinden mot Rångedala och Varnum för att sedan få lite medvind till Fristad där Kettil bjöd på nybakade bullar och kaffe. Pelle tog förningar som gjorde att vi andra fick andnöd i backarna till Fristad så det var tur att det blev fika stopp.

Så nu är det bara ner i mek-verkstaden och fintrimma MTB hojjen inför den nya säsongen. Det skall bli kul att se Örten inför säsongs upptakten då det ryktas att han skall satsa på långlopps cupen för MTB under 2011 istället för VR 2011. Vi i klubben kommer att se i fram emot denna helhjärtade satsning och vi skall göra vårt bästa att sparra dig på träningarna framöver.

Väl mött inför säsongs upptakten.

//Giant

2 kommentarer:

 1. Ska bli kul och börja köra MTB på söndagarna, det finns ju så många mer grusvägar än asfalt dito. En annan ska ju rida på al-ram i vinter...det är stort för en medelålders man i sina bästa år!! Dvs om jag får ihop alla obskyra delar som jag har liggande i en stor låda i källarn.
  Dagens tur blev kort men relativt intensiv. Backar är bra för pumpen och det är ju den som ska tränas för att pumpa ut ytterligare lite O2 i blodomloppet. Alternativt kan man prova bloddopning, men jag tror det kostar skjortan...tjejerna på blodcentralen ställer tyvärr inte upp :-).
  Som bekant så drar spinningträningen på Bewellnes igång nu i oktober, månd o onsd 06:30. Mer svett /träningstimma går väl knappt att uppbringa!?
  Pelle

  SvaraRadera
 2. Anonym sa...Jag hänger på MTB körningen !!, jag har aldrig tagit av mina Nokian Hakkkepepellittta med 120 dubbar, de funkar perfekt som extra säkerhet mot hala grenar och sliriga biker vägar. Skall bli mycket kul, det är ju gott att komma in lite mer i skogen när det börjar blåsa höst.
  Väntar även med spänning på vilket skärm mode som gäller, grannpöjksmodellen, heltäckt eller skvättlappar från plastdunkar eller kanske ngt riktigt fiint från Cykelcity...
  Vad säger proffs mekanikerna från Östra stadsdelarna?

  SvaraRadera