söndag 5 september 2010

Härlig söndagstur

Dagens tur bestod av 5 cykloider som snabbt blev fyra då IL Grillo hade lite för mycket ”watt” i benen som behövde komma ut på en kortare tid så han skarvade av vid Äspered medan vi andra fortsatte på den klassiska turen Hökerum runt. Vilken härlig dag det blev med knappt någon vind alls. På dagens tur gällde det vara uppmärksam när smygaren gjorde lite små ryck på väl valda delar av banan.

Dagens positiva: Underbart väder
Dagens negativa: Ny grusad väg på gamla R40 till Dalsjöfors

3 kommentarer:

 1. Vilken kanondag! Först två timmars cykling som innehöll allt man kan önska sig...vansinniga ryck, stadig klungkörning, sofistikerade bortförklaringar, dvs allt man kan förvänta sig av en traditionell söndagstur :-).
  Därefter välförtjänt kaffe i solskenet, lite pill i trädgården, en stilla båttur, en stadig middag och sist men inte minst en titt på Cykloid-bloggen.
  Skulle vara roligt att få höra något från våra nyvunna medlemmar som säkert också är ute o tjyvtränar emellanåt. Alla kan kommentera inlägg och vill ni skriva egna inlägg så kontakta klubben på info-adressen så ordnar vi det. Ha en go vecka!
  Pelle

  SvaraRadera
 2. Pratade med vår medlem i väster, Mats. Han åkte både Bocksten och Mjörn runt i helgen. Är man yngre behöver man inte så lång återhämtningstid..., och tiden blev 4:30 och 2:47, rätt ok får man väl säga !!
  /B

  SvaraRadera
 3. Fantastiskt, 2 lopp på samma helg med de tiderna. Så ung har man väl aldrig varit....? För att prestera så bra tider på samma helg så krävs både träning & talang, mkt imponerande:-)

  Att kedjan trillat ner på lillklingan på Steves plastracer måste ses som en sensation, det blir något att avhandla på den berömda avslutningsceremonin. Fattas bara en potatiskanon så är kvälllen fulländad!!

  /Örten

  SvaraRadera