söndag 22 maj 2011

Kunglig tur över Kungsäter


Det blev en "kungligt" lång tur idag och med oss på banan hade vi en av Cykloidernas "celebrities", nämligen kung Christian. Fast det är klart att en man med såna ambitioner hade inte tid att "lösa" runt med oss för länge så våra vägar skiljdes ungefär halvvägs. Då skulle man ju kunna tänka sig att kung Christian och klungan nalkades åter Borås ungefär samtidigt, men min gissning är att så inte var fallet idag... klungan navigerade lite fel och hamnade så smångingom i Sätila :-) och det tyckte ju alla var jätteroligt för då fick vi ju ytterligare nån träningsmil i bagaget. Hela rundan slutade på 15 mil och tack vare den finfina medvinden från Kungsäter och hemåt så överlevde nog dom flesta, fast för undertecknad så var det sega ben i slutet. En annan gästspelare idag var Niklas Kettil men han trivdes så bra i Torestorp så han blev kvar där....så ock den trasiga slangen efter punktering. Visade sig ha lite vajsing på däcket också så det blev till att ringa frugan.
Fikat intogs på hamburgerbaren i Björketorp, så långt var vi fortfarande hyfsat pigga. Gänget ser lite måttligt roade ut på bilden men Jocke "Iller" (som skymtar fram till höger) verkade trivas trots att han nött 10 mil asfalt igår också! Det kan bli nåt av den pöjken :-). Efter Hyssna valde vi stigningen i riktning Seglora, där kände vi oss som en del av Girot. Först upp var förstås Patrik Snygg på sin ljusgröna Bianchi, lite Contador i honom... (då tänker jag inte på ev. dopingmedel...).
Vi saknade Smygarn, men fick höra att han förlagt träningen till Spanien den här helgen. Hur många äss i ärmen har den grabben egentligen?

Vi ses på onsdag
Pelle

2 kommentarer:

 1. 15 mil är mycket imponerande, fattar inte hur ni orkar åka i motvind ända till Kungsäter, ni måste vara urstarka.
  Ett varningens finger bara, akta så ni inte blir övertrände/slitna så här kort inpå Vättern. Det kan vara bättre att köra mountainbike något par timmar per vecka.
  Är det kanske Pelle som har en egen liten vinnar strategi?
  Detta är absolut ingen psykning, finns ingen som helst anledning till oro, utan bara några små funderingar.
  /DT Swiss

  SvaraRadera
 2. Bäste DT Swiss!
  Kloka ord så här på en tisdag...Vi får nog lugna ner oss lite till helgen, nöja oss med nåt runt 12 mil. Och förstås lägga in längre fikapaus. Själen måste ha sitt :-) Motvinden i söndags var inga problem, vi placerade Christian längst fram bara...
  Pelle

  SvaraRadera