tisdag 3 maj 2011

Smärta


Var hos massören idag som körde djupt och hårt i mina trasiga ben, hon var INTE imponerad. En lång skidsäsong med ett öppet spår som avslutning samt 200 mil cykel har satt sina spår. Tårarna rann som på ett litet barn, den smärtan vill jag inte ens ge till min värsta ovän. Läxan är inlärd; stretching och massage ska ske regelbundet, punkt slut.

Annars går allt som på räls här borta i väster, gårdagens 10-mila-kortbyxtur i styva 7 grader var dock i kallaste laget, man har blivit lite bortskämd med 18 grader och sol...

Nästa helg, den 15e, är det tävlingsdebut i Skövde. Billingeracet ska besegras, hur många cykloider kommer jag att skåda på startlinjen..?

Vitsippeinvation på Hisingen

På söndag startar Girot, glöm inte det!

Cykloid i Väst

2 kommentarer:

 1. Tja Mats!

  Fin funktion på våran blogg....författar nu tredje versionen av detta efter hand kortare och kortare inlägg. Är det min dator som är passé eller är det traffic jam i cyberspace månntro. Nu ksa jag kopiera texten innan jag drar kommentaren!
  Nåväl, imponerande 200 mil, och då antar jag att vi inte pratar UK miles :-). Här i knallebygden har vi kommit upp i ca 100 dito. Om du är kaffesugen på söndag så kör vi traditionellt altanfika i Olsfors denna helgen. Sommartiden är här, dvs start 08:00!
  Pelle

  SvaraRadera
 2. Många finöl sätter nog stopp för den tidiga starten...
  /Mats

  SvaraRadera