söndag 8 maj 2011

Vårens längsta tur


Och vårens bästa fika avnjöts idag av 8 cykloider på glasverandan hos Örjan o Inger i Olsfors. Se så vant Örjan hanterar kaffebrödet, man kan skönja mångårig träning i köksregionen där!? Det blev tidig start i morse. Vissa stammisar tyckte tydligen att kl 8 är lite för tidigt en söndagmorgon (inga namn nämnda :-). Fler hinner nog vänja sig till nästa vecka. Dagen började perfekt vid frukostbordet. När BT granskades fann vi en avslappnad Christian på bästa annonsplats (typ). Han förnekade bestämt att han är en cykelnörd... men han är i alla fall snabb på Vättern den pöjken! Våran gemensamme frände Lars-Åke hade uppenbarligen ett finger med i spelet (bra jobbat!).
Dagens mentala insats stod Lars-olof "jänkaren" Frantzich för. Han startade nämligen från Frufällan och tog Gingri-backen baklänges som uppvärmning innan vi möttes i toppen av backen. Vilken vanlig dödlig som helst hade ju väntat in oss nere på Fristadvägen...
Rookien Joachim blir bara starkare och starkare för varje träningspass, han har en speciell förkärlek för att aktivera lårmuskulaturen lite extra i uppförsbackar och slakmotor.
Väl framme i Olsfors, intagandes kaffe, försökte en annan plantera iden att förlänga dagens tur en aning över Seglora. I hopp om att bli samfällt nedröstad och hånad för en så befängd idé, så visade det sig att flertalet tyckte det var ett fullt genomförbart förslag.... tänk så fel man kan ha! Sagt o gjort, vi blev 5 st som forsatte över Viared - Seglora och sedan hemåt. Därav fick vi vårens längsta tur, totalt ca 12 mil. Slicka såren och gör lite nytta på jobbet nu, så ses vi på onsdagkväll.
Pelle

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar