söndag 25 mars 2012

Hökerum runt

Idag var det racer som gällde. Kl 8:00 åkte vi några nio stycken fast klockan visade nio. Vi valde motvind först så färden gick vis Rångedala, Nitta, Hökerum, Tolkabro, Äspered och tillbaks.
I Hökerum stannade många för att äta banan, men jag och Uffe fortsatte. Tolken glittrade och medvinden och de ständiga nedförsbackarna styrde oss hemåt (antagligen var det att det inte var dubbdäck utan 22mm smala däck som märktes).
Vid MontBlanc mötte vi ett bekant Gånghester ansikte på MTB, som antingen försovit sig eller tjuvtränade?
De yngre hormonstinna talangerna ryckte i sista backarna, det var Snygg mot Jocke, Jag förstod Jocke segrade(trots han körde 11mil igår)
Sammanfattningsvis var morgonen återigen årets bästa tur, snart vankas kaffe när det åks ngt längre
Väl mött!
/DT

2 kommentarer:

 1. Jag lyssnade på nyheterna igår och medelålders män löper en förhöjd risk för hjärtinfarkt veckan efter skifte till sommartid pga av sömnbrist så jag tog det lite lugnt i morses.. Körde och mötte gänget på Hökerumsrundan motsols kl 09 vintertid. Det blåste motvind kan jag lova så kalla det tjuvträning men det kan man ju behöva i Cyklidgänget där vinterträningen varit flitig hos de flesta.
  Räserpremiären dröjer någon veckas eller två till (varnas för snö nästa helg)
  Ser mkt fram emot första kaffeturen till Bryggan i uslehamn :-)

  /Örten

  SvaraRadera
 2. Låter härligt! En annan pumsade omkring på fjället idag i plusgrader och klister under skidorna. Ser redan fram emot nästa helg, dags för Åsunden runt!? Fika på bryggan, då kanske vi även kan locka med herr Green.
  Pelle

  SvaraRadera