söndag 11 mars 2012

Våryra - "Cyklistutsläpp"

Så många som 9 ystra "goa gubbar" mötte upp till dagens kanontur i vårsolen. Till och med Nestor Uffe tyckte det var dags att rasta sin nyinöpta Spezialised (eller var det Merida....). En annan trevlig överraskning var Smygarn som vågat sig ut i vårvärmen. Faktum var att han gick fram o drog redan på Trandared.... dock ej långvarigt, fick nåt trassel med kedjan så han blev nödgad att falla åt sidan och lägga sig där bak efter sisådär 10 s. Otur för Smygarn, han hade nog sett fram emot och få dra nåra meter (som omväxling)! Bagarn hade just plockat ut sin vintercykel som han haft på tork i nån pizzaugn, verkar dock som han glömt att smöra in baknavet. Vi hann med årets första fikastopp också. Denna gången förärade vi Statoil i Fristad med vår närvaro. Bra pris, kaffe + bulle 20 spänn! Turen gick över Gånghester - banvallen till Varnum och sen vidare till Fristad. Pelle

3 kommentarer:

 1. Ja det var en mkt trevlig premiärtur, det märks tydligt vilka som varit flitiga på spinningen i vinter och undertecknad är inte en av dem... nåväl nu är det fokus på VR och det gäller att vara med på söndagarna samt att använda alla trix som smygarn lärt ut under åren om klungkörning..
  Hoppas att vi syns imorgon söndag!

  /Örten

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart vi ses i morrn söndag Örten. Få se om vi kan locka ut lika många som förra helgen!? Alltid kul ju fler vi blir.
   PElle

   Radera
 2. Ja det var kul förra söndagen tills vi skulle åka upp till Varnumsbackarna, då insåg man att vikten och inte-träningen har betydelse (måste skylla på ngt till alla så mkt bättre ungdomar).
  Jag ser vädret ser mycket bra ut, det regnar före 9, sedan fint väder.
  Vore kul att åka medvind hem utan backar, dvs mot sudväst.
  /Börje

  SvaraRadera