lördag 31 mars 2012

Vaför cyklar man racer i snöglop en lördagmorgon i mars?

Kanske har vi nån filosof i klubben som kan svara på min enkla fråga!? Dagen började fint med uppstigning ca 08:00, lagom på en lördagmorgon :-) Intog frukost för att ladda för turen, lyfte efter ett tag blicken från tidningen för att bekräfta för mig själv att det var rätt beslut att cykla idag.... aj aj, snöglop i luften utanför köksfönstret... men det är alltid en aning kyligare i Brämhult, ligger högt! Det blir säkert bättre när man väl komer ut. Väl nere vid Verktygsboden var det tunnt med cyklister, men det trillade in en o annan vilsen skäl så till slut stog vi 7 morske män och dividerade om bansträckning. 7 mil över Kinna var inte o tänka på, speciellt med tanke på kraftig nordlig vind, det skulle bli fin motvind hem. Vi enades om att köra österut, en kort sväng över Äspered så att man snabbt kom hem till kaffekoppen igen.... Väl framme vid Dannikevägen så propsade Nitta-borna på att köra lite längre (Uffe måste va i bra form...), så vi tog vägen öve Dannike - Hillared, blev till slut 5,5 mil idag. Några av oss som körde MTb svängde av vid Toarpsdal o letade upp lite grusvägar istället. Så när väl målfotot togs var vi endast 4 kvar. Morgondagen bjuder förhoppningsvis på lite bättre väder, då kör vi en till tur. Pelle

3 kommentarer:

 1. Ja, inte var det trångt i Trandaredsrondellen precis ;o) Kinnadelegationen som startade redan 07:45 fick därför cykla hem igen, i underbar medvind! Lyckligtvis för mig hade Jocke blivit avhängd redan innan start så han, lika vilsen som undertecknad, följde mig till Kinna.

  /T Snygg

  SvaraRadera
 2. Imponerande! För egen del blev jag till slut sittande kvar med kaffekoppen när det började falla snöflingor utanför köksfönstret... Imorgon ser vädret ut att bli bättre, plusgrader och nästan vindstilla, ses kl 09.00.

  /Peter A

  SvaraRadera
 3. Aj aj, så vi hade en delegation på Trandared...
  Ingen tänkte så långt, sorry!
  Nytt försök i morgon, start 09:00
  /Pelle

  SvaraRadera